PizzaPusztító 2010.03.08. 00:03

Pizza King

Sziasztok!

A Pizza King életmentő hatásait fél éven keresztül tapasztaltam, ugyanis nagyon közel volt, ha nem volt kedvem főzni, ami meg sűrűn előfordult, tehát redszeres vendég lettem.

Ami a legszembetűnőbb volt, hogy a házhoz hozott, és a helyben fogyasztott pizza, teljesen más. Mind feltétek tekintetében, mind a tészta vastagságával kapcsolatban.

Nemrég bevezették a Premium menüsort, nem sokkal drágább, de több feltétet raknak rá.

Megjelenése nem nagy extra, saját doboz, vicces olasz pizzással 3pont.

A tésztája nem nagy eresztés, és sajnos a nagyipari pizzakészítés betegségében szenved, azaz mindennap más. Ez persze előny is lehet, ha tudod mi a szakácsok munkarendje, de általában azért hátrány. 13pont kicsit alálőttem, mert változó a minősége.

A szósz harsány, de nem túlzottan, sok fűszerrel, finom. 3pont

Feltétek szintén változó, a VIP kajákon több a feltét, a sima alap sonkáson néha alig volt valami, kezdem érteni a McDo-t, ott egyenletes a nem létező minőség... 6pont

Összhatás nagyon pozitív, finom illattal, 4pont.

Jelentős tényező a belvárosban a Pizza king, érthető módon, hiszen, egész jó pizzát, és egyéb főttételt kínál elfogadható áron. A kapott 29 pont azt tükrözi, hogy változó a minőség, viszont nagy átlagban egész jó.

Inkább helyben fogyasztásra ajánlom, azt viszont nagyon, nemrég voltam, mennyei volt, ugyhogy menjetek! :) Helyben 33pont!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pizzapusztito.blog.hu/api/trackback/id/tr181203538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása